Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udgivelser

MOD TIL SUCCES

Du har selv det fulde ansvar, du er selv nøglen til forandring – og du har alle muligheder.

Er du kørt sur i det hele? Er du træt af chefen? Er du bitter over at din kollega blev forfremmet i stedet for dig? Keder du dig på jobbet – eller i det hele taget? Ærgrer du dig over at du aldrig fik muligheden for at forfølge din drøm? Den gode nyhed er at der IKKE kommer nogen og redder dig. Du har selv det fulde ansvar, du er selv nøglen til forandring – og du har alle muligheder. Så:

– Kys funktionærmentaliteten farvel
– Udfordr din udholdenhed
– Find dit indre drive
– Nå dine mål

Soulaima Gourani deler i denne bog ærligt og inspirerende ud af sin egen historie og egne erfaringer – krydret med skarpe meninger om fremtiden, succes, den enkeltes konkurrenceevne, viljestyrke, ansvar og udholdenhed. Det handler om at finde mod til livet, turde sætte ambitiøse mål (og sige dem højt), bryde ud af komfortzonen, vælge vejen til succes og arbejde benhårdt på at nå i mål.

Du kan købe ‘Mod til Succes’ som p-bog og e-bog eller hvis du vil have en smagsprøve på hvad bogen kan tilbyde, så læse dette gratis kapitel.

Tag magten over din karriere

Soulaima Gourani blev i starten af 2009 kontaktet af Politikens Forlag, som spurgte hende om hun havde lyst  til at skrive en bog om karriere. Soulaima var blevet valgt på grund af hendes gennemslagskraft, der opstår i krydsfeltet mellem det at være kvinde og leder, dansker og nydansker, ung og erfaren, karriere- og  familiemenneske, erhvervskvinde og debattør.

Efter et total udsolgt 1., 2. og 3. oplag, er ‘Tag magten over din karriere’ nu udsolgt som bog, men kan stadig købes som e-bog

Soulaima Gourani har med ‘Tag magten over din karriere’ skabt en bog med en række konkrete og brugbare  anvisninger til karriereudvikling. Fokus har været at de værktøjer du får i bogen, skal kunne igangsættes dagen efter. Ingen komplicerede strategier, som kræver store planer og urealistiske omlægninger.

Bogen motiverer dig til at tage magten over din karriere, så den bliver både succesfuld, udfordrende, personligt og fagligt udviklende. Bogen er en praktisk guide til et bedre og mere succesfuldt arbejdsliv. Den henvender sig både til dig som har en karriere, men som gerne vil yde dit allerbedste og have en række konkrete værktøjer som du kan bruge til at optimere din karriere. Men den henvender sig også til dig som netop skal til at påbegynde en karriere; hvilken strategi skal du lægge for at finde den rigtige karrierevej netop for dig og hvordan skaber du de rigtige relationer så du finder den allerbedste arbejdsplads?

Du kan læse anmeldelser af bogen her eller læs et GRATIS kapitel af bogen.

 

Ignite Your Career – The New Grads Bible

Soulaima Gourani er nu på gaden med en nu bog! Ignite Your Career – The New Grads Bible, den kan downloades online og helt gratis!

Bogen: ‘Ignite Your Career’ er udgivet af bookboon.com og kan downloades helt gratis.
Bogen henvender sig primært til nyuddannede, men kan med fordel læses af alle der ønske at sætte gang i karrieren.
‘Ignite Your Career’ er et redskab, der giver dig inspiration og praktisk vejledning til at starte din karriere. Den indeholder en masse gode råd, baseret på Soulaima’s egne erfaringer. Bogen er spækket med gennemprøvede metoder til brug i dit daglige samspil med kolleger, ledere, branchefolk, kunder og alle andre du vil interagere med i løbet af din karriere.

 

Soulaima Gourani bliver for tid til anden spurgt om hun vil bidrage til en bog. Soulaima siger ja, når emnet, forfatteren eller de(n) medvirkende har hendes interesse og sympati. Soulaima Gourani er ofte medvirkende i form af et portræt eller en person-analyse.
Se hvilke bøger Soulaima Gourani har bidraget til.

 

Drømmer I om en udgivelse?

Mangler din virksomhed en dygtig formidler, til at formidle Jeres mærkesager? Måske drømmer I om at udgive en bog, skabe en manual til Jeres medarbejdere eller lave et øvelseshæfte? Måske har I brug for at få kommunikeret hvordan Jeres ansatte bliver mere forandringsparate, får flere loyale kunder eller bygger tættere relationer med deres interessenter? Med Jeres virksomhed som afsender, agerer Soulaima Gourani formidler for den udgivelse I brænder for at få gjort til en realitet.

Soulaima Gourani har udarbejdet manualer, drejebøger og øvelseshæfter til blandt andet Novartis og Finansforbundet. Tag kontakt til Soulaima Gourani for en samtale om hvordan Jeres produkt kan blive udarbejdet.