Menu

Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og bestyrelsesmedlem

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Klummer i Samvirke

SKRUB UD AF KOMFORTZONEN

Samvirke, Oktober 2013


“Vi bliver dummere og dovnere, som årerne går”. Dette er den udvikling, som Soulaima ser blandt danskerne, og dette skal der gøres noget ved. Vi danskere gentager ofte succeser, men vi skal ikke være bange for at gå nye veje, og derved skærpe vores sanser og ændre på fastgroende vaner og uvaner.

TRÆN DIN VILJESTYRKE

September 2013, Samvirke


I denne artikel fra Samvirke kommer Soulaima Gourani med nogle gode råd til, hvordan du styrker din viljestyrke i hverdagen. Hun har selv været ryger engang, og vil i artiklen fortælle dig, hvilken metode hun benyttede til at droppe cigaretten.

JEG ER IKKE HELDIG, MEN MODIG

18. juli 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima betragter sig ikke som værende en heldig person, tværtimod! I denne klumme fortæller hun om hvorfor hun ikke er heldig, men derimod modig. “Jeg tør drømme, jeg tør satse, og desuden knokler jeg hårdt”.

JEG ER STOLT AF MINE RØDDER

30. maj 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani fortælle i denne klumme om sine rødder, men en mor, der var rundet af sin opvækst i den fynske muld, hvor man spiste grisetæer og drak snaps og var optaget af arbejderklassens vilkår. Som modvægt havde hun sin fars veluddannede og troende muslimske familie.

HURRA FOR BROKKEHOVEDERNE

21. marts 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


I Danmark er vi ret glade for den såkaldte »feed-back burger«, hvor du, når du skal give kritik, starter med at sige noget positivt, så kommer der kritik/feedback, og til slut pakker vi det hele ind i noget positivt! Hvorfor kan vi ikke bare sige det, som det er? Det giver ikke mening at være åh så positiv hele tiden skriver Soulaima Gouran

BLIV MESTER I MAVEFORNEMMELSER

20. februar 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani bruger sin indre guide, når hun skal træffe store og svære beslutninger. Og når hun ikke kan mærke, hvad hun mener i en bestemt sag, udbeder hun sig betænkningstid.

DET ER NU – ELLER MÅSKE ALDRIG

24. januar 2013, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani mener, at vi ikke altid skal udskyde ting, og vi skal bestemt ikke regne med, at der lige kommer en dag i morgen. Måske er i dag faktisk din eller din kæres sidste dag.

Kan venner fryses ned til senere brug?

Samvirke, 28. december 2013


“Livet handler ikke om at få flere men derimod færre og bedre venner, blev vi hurtigt enige om.

Lad de introverte få lidt fred

Samvirke, 27. november 2013


“Den meget udadvendte Soulaima Gourani er afklaret om, at hendes mand er introvert, og ved nu, hvilken styrke det er. Han er hverken doven eller asocial, han har bare ikke det samme behov for fart og fest, som hun har!

Jeg behøver kun 36 stykker tøj

23. oktober 2012, Samvirke, af Soulaima Gourani


Soulaima Gourani har besluttet sig for at udfordre sig selv – et sted, de færreste kvinder har lyst til at blive udfordret – i klædeskabet. Hun er gået på tøjdiæt.

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk