Nyhedsbreve

Home / Udgivelser / Nyhedsbreve

Rigtige mange nyhedsbreve bærer præg af at de har skulle produceres til en bestemt deadline. Det er det eneste krav Soulaima’s nyhedsbreve ikke skal leve op til. Soulaima udsender hellere færre, men bedre, nyhedsbreve. Ganske enkelt ud fra overbevisningen om at, kreativitet, inspiration og nye ideer, ikke kan indstilles efter en fast kalender. Soulaima jagter ideen når hun får den og du kan derfor ikke regne med at have nyhedsbrevet på en bestemt dato og på et bestemt klokkeslæt. Til gengæld kan du regne med at nyhedsbrevene er af allerbedste kvalitet, både i forhold til indhold og form. Vigtigst skal indholdet være nytænkende og have kant. Budskabet skal give dig ny inspiration og stof til eftertanke, ligesom at Soulaima heller ikke er bange for at sætte tingene på spidsen – måske til tider en kende provokerende. Formen skal være levende, underholdende og let tilgængelig. Målet er at du efter at have læst nyhedsbrevet skal være inspireret, informeret og underholdt.

To nyhedsbreve

Straight Talk er ofte længere, mere gennemarbejdet og med klare temaer og budskaber, tilgengæld udkommer de ikke så ofte, da Soulaima bestræber sig på at give dig det bedst mulige indhold. Soulaima vælger et tema og gennemarbejder, diskuterer og kommer med gode råd og idéer. Du kan se tidligere udgaver af Straight Talk nederst på denne side.

Vil du høre mere fra Soulaima? Så er vores mini-nyhedsbrev Bonus Info måske noget for dig. Ideen udsprang fra at Soulaima ofte støder på spændende ideer eller koncepter. Før i tiden er de somme tider gået tabt fordi de ikke har egnet sig til at blive lavet til et nyhedsbrev, og hvordan skulle de så formidles? Bonus Info indeholder derfor tanker og erfaringer, samt f.eks. hvor Soulaima næste gang kan opleves til åbne foredrag og workshops eller hvornår hun udkommer med en ny bog. Men bare rolig, det betyder ikke at du bliver spammet hver gang Soulaima har noget på hjerte. Du kan se et arkiv over tidligere Bonus Info her.

Dine tilbagemeldinger på nyhedsbrevene betyder meget for os, så hold dig endelig ikke tilbage. Synes du, at Soulaima skal tage et særligt emne op, læse udvalgte bøger eller deltage og omtale bestemte arrangementer, så kontakt os endelig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tidligere Straight Talks

Tid til Serviceeftersyn?

2015 - året hvor du gør op med dine vaner?

Jamen du taler da ikke fransk!

Soulaima Gourani - Helt tæt på

Det er ikke her, det magtfulde sker!

Du må lære at acceptere det, du bare ikke kan ændre!

Dit sind er, hvad du tænker

Gør en forskel i det lille lokalsamfund...

Hvorfor alle burde starte med at lede en NGO

Taboos & og kåret til '40 under 40' European Young Leader

Dear friends - Happy holidays!

7 gode lederråd fra en af verdens rigeste mænd

An Interesting Afternoon in Copenhagen

Toiletrulle Testen

Networking - hvad er det og hvordan gør man?

Kommer dine kunder igen?

Kulturanalyser - hvordan er virksomhedskulturen i din virksomhed?

Crowdsourcing - drømmer du om at kunder gør arbejdet?

I jagten på stigende omsætning...

Udvisningssag af 86 årig pakistaner

Kontakt

Send os en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search