Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Soulaima’s Univers

Jeg er stolt over at kunne afsløre at jeg er udvalgt som ’40 under 40′ European Young Leader 2014 af EuropaNova og Friends of Europe. Læs mere om prisen her.

Soulaima03

Soulaima Gourani hjælper virksomheder med at skabe loyale kunder, stærke samarbejdspartnere og motiverede medarbejdere.
Overskrifterne man kan sætte på Soulaima Gourani, er mange. Det samme gælder hendes erfaring, et faktum som hendes CV bevidner. Allerede som 28-årig blev Soulaima anerkendt som en af Danmarks mest potentielle erhvervskvinder, da hun modtog de to prestigefyldte priser Rising Star og Talent 2004. Siden da, er meget vand løbet under broen, og efter at have haft ledelsesansvar i virksomheder som Hewlett-Packard og A.P. Møller Maersk, anvender Soulaima i dag sin kolossale viden og erfaring, som rådgiver og foredragsholder for en række af Danmarks mest innovative virksomheder. Soulaima er kåret af det anerkendte franske magasin ”Courrier International” som en af de 100 talenter i Europa, man skal holde øje med.

Derudover blev hun i marts 2012 udnævnt af World Economic Forum som én af de 192 globale ledertalenter i 2012, som skal varetage opgaven som idéskaber og fremtidsformer i en af verdens vigtigste ledelsesfora, Young Global Leaders. Soulaima er den eneste aktive danske Young Global Leader og skal de næste fem år rejse rundt i hele verden og møde politikere og erhvervsledere. Her er hun filantropist og bruger egne penge på at hente inspiration hjem til Danmark og danske virksomheder. I august 2013 blev hun kåret som værende én af de 20 bedst erhvervstænkende personer i Norden. Prisen blev uddelt af Nordic Business Forum, hvor juryen bestående af medlemmer fra Microsoft, PwC, Nordic Chamber of Commerce og TBWA Nordic, var med til at nominere hende.
D. 20. januar 2014 blev Soulaima udvalgt til at være blandt ’40 under 40′ European Young Leaders ført af EuropaNova og Friends of Europe. Formålet er at fremme den europæiske identitet ved at inddrage 40 af Europa’s bedst tænkende personer, som skal forme EU’s fremtid. De udvalgte “40 under 40″ repræsenterer fremtiden for europæisk lederskab, med en bred vifte af baggrunde som politik, erhvervslivet, civilsamfundet, kunst og kultur, den akademiske verden og medierne.
Du kan læse mere om Soulaima’s pris her.

Soulaima Gourani har en Master of Business Administration fra Copenhagen Business School. Hendes studentereksamen er fra Haderslev Handelsskole. Hun har i en årrække boet i udlandet. Hun har studeret og taget kurser på både Indian School of Business (ISB) i Indien, Stanford, Berkeley, Harvard i USA og Beijing i Kina. Soulaima har skabt sin karriere gennem ansættelser i multinationale selskaber. Her har Soulaima akkumuleret forretnings- og salgskompetencer gennem linjeansvar for salg, budgetter og personale. Hun er herudover aktiv i en række bestyrelser. Hendes op og nedture i karrieren deler hun flittigt ud af i bøger og foredrag, som derved er meget personlige.

Foredragsholder, Virksomhedsrådgiver og Sparringpartner

Soulaima Gourani er vidt efterspurgt som foredragsholder, hvor hun sparker liv i såvel danske som internationale virksomheder indenfor områder som strategi, ledelse og karriereudvikling. Soulaima har gennem sin karriere inspireret og udfordret et imponerende antal af Danmarks største og mest innovative virksomheder. Soulaima efterspørges blandt andet pga. hendes erfaring i multi-nationale virksomheder (på godt og ondt), sin innovative tilgang til salg, ledelsesstrategi og karriereudvikling, samt sin evne til at forudse, hvordan markeder reagerer. Yderligere har hun store mængder energi og autenticitet, hvilket blev belønnet i 2010, da Soulaima modtog prisen som ‘Årets Foredragsholder‘ indenfor kategorien Trends og Tendenser.

Når en række af Danmarks mest innovative og mest prestigefulde virksomheder, har brug for rådgivning og inspiration til salgsstrategi, ledelse, relationsopbygning, medarbejder-udvikling eller andre afgørende områder, falder valget ofte på Soulaima Gourani. Det er blandt andet blevet begrundet med hendes innovative og kompromisløse tilgang til sit hverv. Soulaima er af og til i udvalgte situationer personlig sparringspartner for krævende og ambitiøse ledere og unge talenter, som hun udfordrer på det faglige og personlige plan for at gøre dem til mere professionelle og passionerede ledere, der har fokus på loyalitet i alle led i virksomhedens værdikæde.