Soulaima Gourani

Foredragsholder, rådgiver, forfatter, debattør og iværksætter

Soulaima Gourani er foredragsholder og rådgiver for verdens største og mest ambitiøse virksomheder i kundeloyalitet og medarbejdermotivation. Hun har modtaget talrige priser og globale anerkendelser for sit arbejde. Hun er stifter af blandt andet nerdyspeakers.com og fremilivet.dk

Forespørg på et foredrag

  • Udfyld formularen herunder, og Soulaima vil vende tilbage snarest muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Ønsker du et tilbud på bogen "Design Dit Liv" i forbindelse med foredraget?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Livsdesign

“Enhver drøm kan blive virkelighed, hvis du designer dit liv, som du ønsker det.”

LIVSDESIGN – skab det liv du drømmer om
Hvorfor er det, at vi mennesker går og dagdrømmer om det liv vi kunne have, men negligerer at gøre noget ved det i virkeligheden? Drømmer du om at designe dit ”perfekte” liv?

Soulaima har i snart 10 år levet et liv, hun fuldstændig har skræddersyet til sit eget behov. Ingen bestemmer hvornår hun skal møde, hvor hun skal være, og hvem hun skal arbejde sammen med. Hun rejser verden rundt, tager sine børn med, møder spændende mennesker og arbejder sammen med statsledere, politikere, ledere, unge iværksættere, er rådgiver for FN og sidder i en lang række internationale bestyrelser, bare for at nævne noget af alt det hun gør. Hun lever manges drøm. Men den drøm kan blive din virkelighed. Enhver drøm kan blive virkelighed, hvis du designer dit liv, som du ønsker det.

Denne workshop består af 50% præsentation af Soulaima, hvor hun kommer ind på sin egen historie fra pigen, der aldrig blev spået en stor fremtid nede i Padborg til hvordan hun mødte Paven, til kvinden der i dag anses for en af de mest magtfulde danskere, til hvordan hendes eget livsdesign ser ud i dag og hvordan hun fik indrettet sit liv sådan. Du får masser af konkrete metoder, inspiration og provokation. Soulaima Gourani underviser i “livsdesign” blandt andet på Harvard Kennedy University og på INCAE i Miami.

De øvrige 50% af tiden vil blive brugt på konkrete øvelser deltagerne imellem.

Det skal du forvente
At gå hjem med gå-på-mod og en konkret plan for, hvordan du kommer i gang med at lave dit livsdesign. Som supplement til workshoppen, vil du modtage relevant læsning, samt Soulaimas e-bog “Drop undskyldningerne”.

Workshoppen tager 3 timer

Denne workshop er oplagt for fagforeninger, netværksgrupper, ledernetværk og for studerende kort sagt alle der vil designe deres næste karriere.

Vil DU igang med at forstå og arbejde med livsdesign? Så anbefales det, at du kigger på Soulaima Gouranis store online fællesskab og uddannelse i livsdesign. Læs mere her.

Testimonials

“Jeg vil gerne endnu engang udtrykke taknemmelighed over at jeg takket være dit Masterkursus, og dine gode råd i øvrigt  tog mod til mig og sprang ud som freelance konsulent fra 1.01.2018.”
– Karen Høi

“Jeg blev så inspireret af min første sparring med Soulaima, at jeg efterfølgende var høj i flere dage. Soulaima er knivskarp og har givet mig – og ikke mindst mit lille firma – et kæmpe skub i den rigtig retning:-)”
– Rikke Bach

“Jeg fik fuld value for money! Det var meget inspirerende. Samtalen gav mig rigtig mange helt konkrete ting, som jeg kan arbejde videre med.”
– Eva

“Soulaima er en utrolig inspirerende kvinde, som formår at formidle sit stærke budskab ud med både seriøsitet og humor. Der skal meget til at inspirere mig – men jeg kan ikke andet end at være inspireret efter tre timer i Soulaimas selskab. Soulaima skyder med guldkorn – og man snyder sig selv, hvis ikke man lader sig ramme af hendes guldkorn! Efter mit møde med Soulaima til Livsdesign-workshoppen er jeg endnu mere sikker på mine ambitioner og mål som kvindelig iværksætter med tørklæde i Danmark. Tak for benzinen, Soulaima”

– Louiza Kaadach

“Soulaima Gouranis Livsdesign workshop føltes som at overvære en koncert med en inspirerende, autoritær og absolut artist. Der var både hurtige og langsomme sange med den styrke, der ligger deri. Der var rørende, provokerende og sjove fortællinger og tanker samt det altoverskyggende faktum, at Soulaima Gourani berørte vigtige emner og bakkede hver pointe op med egne erfaringer.
Man kan ikke gå derfra uden en lille håndfuld epifanier.”

– Anne Kirstine Winkler

“At stå i sit eget lys. Du har kun en chance, et liv”. Var inspirerende ord fra soulaima. For det er så sandt. Det fik mig til ,at få gennemtænkt mit eget livsdesign. Lidt hurtigere men også mere grundigt.”

– Tanja Tifre

Fra andre deltagere lyder det:

“Workshoppen levede fuldstændig op til alle forventninger om høj kvalitet. Soulaima var meget nærværende og var dygtig til at formidle sit budskab med både seriøsitet og humor. Jeg var fuldstændig opslugt af hver sætning og sugede hvert ord til mig. Jeg gik fra workshoppen med en fornyet energi og fuldt ud inspireret til at gøre noget ved mine ambitioner! Her fire dage efter er jeg stadig fit for fight!”

“Workshoppen var fantastisk, lige fra en indbydende modtagelse, en energifyldt og meget inspirerende Soulaima, lækker servering, dejlige lokaler og ikke mindst en uformel og afslappende stemning alle i mellem. Jeg blev tanket op med nyt brændstof og kunne slet ikke “lande”, der jeg kom hjem – det var en super oplevelse – tak.”

“Jeg oplevede workshoppen som en clinic og ikke så meget som en egentlig workshop. Jeg havde forventet (og frygtet) gruppearbejde og små opgaver der skulle præsenteres i plenum, men kunne måske godt regne ud med workshoppens varighed, at det egentlig ikke var målet. Det passede mig fint, da jeg stadig er i proces og godt kan lide at processere i fred inden jeg får feedback. Måske er det mere præcist at kalde det en clinic.”

“Rigtig god. Og godt at vi fik et hæfte med hjem med forskellige indfaldsvinkler /spørgsmåltil at gribe livdesign an. Godt med en lukket facebookgruppe. Som jeg håber bliver brugt. Dejligt at der bliver lagt noget ud kort tid efter. For det samler os som gruppe.Samt at det bliver optaget på film. Så jeg kan høre det hele igen.”